ESET Smart Security 5 – En tjuvtitt innan betaversionen

ESET Smart Security 5, nästa version av ESET:s prisbelönta och uppskattade säkerhetssvit, kommer i beta under inom kort. Jag kan idag bjuda på en tjuvtitt på gränssnittet och berätta lite mer om vilka nya funktioner vi kommer att få se.

 • Föräldrafilter
 • Mer molnfunktionalitet – ThreatSense.Net kommer att bli ännu bättre
 • Bättre beteendeanalys med mer aktiv övervakning av processer
 • Modernare, snyggare och mer intuitivt interface
 • Bättre värdbaserat skydd mot intrång

Dessutom blir det naturligtvis uppdateringar och fintrimningar av funktioner och analys.

Alla nya programversioner ingår i våra licenser, så befintliga kunder kan kostnadsfritt ladda hem och installera den när den kommer.

Missa inget!

Prenumerera på Säkerhetsbloggen via e-post!

Comments: 5

Your email address will not be published.

 • Johan, Permalink

  Hejsan Anders!

  Ja, jag har verkligen sett fram emot at BETA testa version 5.0 en längre tid nu.
  Jag kan nämna att jag är en väldigt aktiv medlem how Wilders Security Forums
  (ESETS Hem som jag kallar det 😉 ) Och det har förekommit många rykten om version 5.0 en längre tid nu. Men tystnaded från ESET har (som vanligt) varit total enda tills nu då när CEBIT startade i Mars.
  Och ang denna blogg så är det ett stort plus att man nu kan kommentera!

  • Anders Nilsson, Permalink

   Hej!

   Kul att du gillar både ESET och kommentarfunktionen! Kommentera gärna mer, det vore roligt att få igång diskussionen lite. Vi ser också fram emot version 5, det är alltid roligt att få arbeta med en ännu mer vässad produkt.

   • Johan, Permalink

    Ja, jag har använt ESETs produkter under en lång tid från och till. Jag har givetvis testat andra AV’s från andra tillverkare, men efter ett tag börjar jag sakna ESET och kan inte hålla mig undan :). Och det beror på att ESET konstant ligger på 30-60MB RAM användning. Men det kanske ännu viktigare att dom har en av de lägsta I/O reads på marknaden.
    Hoppas bara att detta håller i sig även i Version 5.0.
    Jag är ett stort Fan av ESET som företag, men även av deras produkter såklart!

    Ja just det Anders, jag har några frågor vilket jag helst skulle vilja mejla till dig om det går bra? Men jag vet inte din Mejl adress på EuroSec dock.

    • Anders Nilsson, Permalink

     Vi kommer naturligtvis även i framtiden fortsätta ha hög prestanda som prioritet, utan att tumma på säkerheten.

     Du kan kontakta mig på: [email protected]

 • Edward, Permalink

  Hej!, jag måste bara berömma er för ett MYCKET MYCKET bra antivirus program. Jag har haft dem flesta programen som finns/fanns på marknaden. Alla har svikit mig gång på gång och många timmar har man lagt på att boota om datan. Men när jag skaffade er mjukvara så har jag aldrig haft ett enda virus på disken i burken.
  Från och med 2008 har jag varit er trogen som kund och kommer vara det när ni gör ett så bra jobb!.

  PS: Ni borde satsa lite mer på marknadsföringen ute på nätet man ser ofta era konkurrenters på banners på hemsidor dock ej era..

  Lycka till!