Så får du sparken och blir av med dina pengar

Det finns dumma postningar på nätet, och så finns det alla dumma postningars moder. Jag har svårt att komma på något dummare än att posta bilder på sitt betalkort. Jo, det skulle vara att posta bilder på båda sidorna av kortet, så att även CVV-koden sprids till allmänheten.

I tisdags skrev jag om en sida som samlar postningar på Twitter som är dumma av andra orsaker och jag stångas lite inom mig själv om vad som är mest omdömeslöst – att sätta hela sitt rykte på spel eller att ge bort sina pengar rakt av. Det @needadebitcard gör är enkelt men briljant och sätter fingret på riktigt farligt beteende på nätet.

Även jag finns på Twitter: @nilssonanders

Missa inget!

Prenumerera på Säkerhetsbloggen via e-post!

No comments

Your email address will not be published.